Schimb spectaculos de fotbaliști între Manchester United și Arsenal

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Gruparea Manchester United a anunţat, luni, transferul atacantului chilian Alexis Sanchez de la Arsenal, la schimb urmând să treacă la „tunari” Henrikh Mkhitarian.

Alexis a semnat un contract valabil pe 4 ani şi jumătate şi va purta celebrul tricou cu numărul 7. Salariul său va fi unul pe măsură, 56 de milioane de lire pe toată durata angajamentului.

„Sunt încântat să mă alătur celui mai mare club din lume. Sunt foarte mândru că sunt primul chilian care va juca pentru Manchester United şi sper să le arăt fanilor de pretutindeni de ce clubul a vrut neapărat să mă aducă aici”, a spus chilianul.

De partea cealaltă, Mkhitaryan, care începuse titular acest sezon la United, dar care ulterior a fost aspru criticat de Mourinho, s-a declarat încântat de schimbare.

„E un vis devenit realitate pentru că mereu am visat să joc pentru Arsenal. Acum, că sunt aici, voi face tot ce îmi stă în putere pentru ca acest club să scrie istorie”, a spus Henrikh Mkhitaryan.

Afacerea pare una bună pentru Arsenal, în condițiile în care ambii jucători au 29 de ani, „tunarii” mai primind și 23 de milioane de euro, în condițiile în care contractul lui Sanchez expira în vară.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...