/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Un bărbat de 39 de ani a fost găsit fără suflare pe o șosea din Orhei

missing
22 ianuarie 2018, ora 17:33

Bărbatul în vârstă de 39 de ani este originar din satul Biești, Orhei. Potrivit poliției, corpul bărbatului are mai multe vătămări, dar în prezent nu se cunoaște cauza producerii acestora. Rudele bărbatului au anunțat că acesta suferea de epilepsie, și o posibilă cauză a leziunilor ar putea fi o criză epileptică.

Potrivit ofițerului de poliție al IP Orhei, Diana Maxim, organul de urmărire penală este în așteptarea unui raport de la medicul legist privind rezultatul autopsiei, pentru a afla care este cauza decesului. În prezent poliția nu a înaintat nici o versiune deoarece probele pe care le deține nu sunt suficiente.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram