Visezi să cucerești publicul larg cu propria colecție vestimentară? Participă la prima competiție „Z Generation”, destinată tinerilor designeri

DSC_3576

Ești fascinat de lumea modei și dorești să-ți prezinți propriile creații pe marile podiumuri ale modei locale și internaționale? Acum ai oportunitatea să-ți îndeplinești visurile, participând la prima Competiție pentru tinerii designeri de fashion – „Z Generation”.

Concursul este destinat studenților, proaspeților absolvenți din domeniul fashion, freelancerilor și tinerilor designeri și este o platformă care le va permite să-și demonstreze creativitatea și talentul, să primească instruire şi consultanţă pe parcursul procesului de creare a unei colecții de haine, să-și dezvolte un portofoliu puternic, iar la final să-și prezinte creațiile în cadrul unei prezentări de modă inedite.

Concursul „Z Generation” este organizat de Centrul de Excelență în Design și Tehnologii ZIPhouse, în parteneriat cu Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS), cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernul Suediei.

Competiția „Z Generation” se va desfășura în perioada februarie – iunie 2018 și va cuprinde mai multe etape, pe parcursul cărora participanții vor fi ghidați de experți locali și internaționali pentru dezvoltarea propriilor colecții vestimentare, vor participa la diverse sesiuni de traininguri, workshopuri și webinare livrate de profesioniști locali din domeniul modei și designeri internaționali cu renume, concursul finalizându-se cu prezentarea creațiilor participanților în cadrul unui defileu de modă profesionist.

Numărul de locuri disponibile în competiția „Z Generation” este limitat, iar finaliștii concursului vor avea șansa să participe la două dintre cele mai importante evenimente de profil din țară și de peste hotare: Fashion Soiree Resort Collection 2018 (Chișinău, Moldova) și Concursul Internațional al Tinerilor Designeri organizat de Ukranian Fashion Week (Kiev, Ucraina).

Termenul limită de aplicare este 31 ianurie 2018, iar formularul de înregistrare poate fi accesat aici

Mai multe detalii despre Competiția „Z Generation” găsiți pe pagina evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente