/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

UPDATE 15.00: Patru puncte de trecere a frontierei rămân închise. Care sunt acestea?

19 ianuarie 2018, ora 15:52

UPDATE 15:00 S-a sistat activitatea în PTF comun Palanca-Maiaki-Udobnoe, din cauza unei defecțiuni tehnice în programa Serviciului Grăniceresc de Stat al Ucrainei. Recomandăm călătorilor să opteze pentru PTF Tudora-Starokazacie, căile de acces au fost deblocate și se circulă bine.

Rămân închise:

  • PTF Ceadîr-Lunga – Maloiaroslaveț,
  • PTF Ceadîr-Lunga-Novîie-Traianî,
  • PTF Basarabeasca-Serpneovo (cu reluarea activității periodice).

La fel, drumurile înzăpezite pe partea ucraineană fac anevoioasă deplasarea prin PTF Săiți-Lesnoe.

Menționăm că posturile vamale „Mirnoe”, „Molovata”, „Hîrbovăț” și „Cișmichioi” și-au reluat activitatea și funcționează în regim normal.

Serviciul Vamal recomandă participanților la traficul transfrontalier să evite temporar traversarea frontierei prin posturile vamale nominalizate sau să opteze pentru alte posturi aflate în proximitate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram