/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/VIDEO/ Traseele din țară pe care se circulă cu dificultate la această oră

19 ianuarie 2018, ora 09:31

Conform informațiilor operative se circulă cu dificultate pe porțiunile de trasee Anenii Noi –Căușeni – Ștefan Vodă, Veșneovca – Cantemir, Vulcănești – Cahul – Taraclia, Leova – Cantemir.

Pe parcursul nopții salvatorii și pompierii au intervenit pentru deblocarea mai multor mijloace de transport înzăpezite în apropiere de localitățile Troița Nouă, Geamăna, Varnița, Delacău, Ciobanovca, raionul Anenii Noi.

De către angajații IGSU au fost deblocate peste 100 unități de transport. De acțiunea salvatorilor a fost nevoie și în apropiere de localitatea Coșcalia și Chircăiești din raionul Căușeni. Pompierii au deblocat din nămeți două autobuze cu oameni inclusiv un grup de 15 copii care urmau să ajungă la școală.

Conform informațiilor IGSU, 400 de angajați au efectuat lucrări de tracțiune și deblocare a autoturismelor, efectuând 121 de intervenții în raioanele Șoldănești, Telenești, Rezina, Orhei, Căușeni, Anenii Noi, Dubăsari, Criuleni, Comrat, Taraclia, Drochia, Soroca, Florești și mun. Chișinău.

Pe parcursul nopții au activat cele 3 celulele de crize instituite în subdiviziunile de nord, sud și centru. Conform informațiilor furnizate de distribuitorii de energie electrică către ora 6.00 mai rămâneau deconectate de la curent 166 de localități din 15 raioane. Situația este în continuare monitorizată de IGSU.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram