Trei veterani de război au primit apartamente cu o cameră în Chișinău

Trei veterani de război au primit astăzi, în cadrul unui eveniment de binefacere, apartamente cu o cameră în municipiul Chișinău. Pavalachi Serghei, Beșleagă Petru și Protasevici Serghei, care nu dispun de spațiu locativ și care sunt invalizi de război, au primit astăzi câte un apartament în valoare de 453 000 lei, oferite ca donație de o companie de construcție.

Această acțiune a fost organizată de Ministerul Afacerilor Interne în comun cu Uniunea veteranilor Sf.Gheorghe Biruitorul și cu suportul unei Companii de construcții care a oferit aceste apartamente în urma demersurilor înaintate de conducerea veteranilor.

Totodată, șefii subdiviziunilor MAI au venit cu inițiativa de a participa la acest frumos act de binefacere, iar din contribuțiile angajaților au procurat pentru acești veterani câte un frigider și un televizor, în valoare de aproximativ 18 mii lei.

Ministrul Afacerilor Interne Alexandru Jizdan a mulțumit celor care nu rămân indiferenți față de problemele veteranilor, menționând despre faptul că este o premieră un astfel de eveniment, iar aceste frumoase acțiuni de binefacere vor continua datorită celor care înțeleg rolul oamenilor ce au luptat pentru țară.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.