Atenție, șoferi! Mai multe posturi vamale și-au sistat temporar activitatea

frontiera_vama_politia_iarna_39697700

Restricții de trafic au fost înregistrate la postul vamal „Basarabeasca”, în urma unei defecțiuni tehnice a sistemului informațional din gestiunea autorității vamale ucrainene. Aceasta după ce și „Giurgiulești 1”, și „Ceadâr-Lunga 2” și-au sistat temporar activitatea, azi dimineață, în legătură cu lipsa curentului electric în posturile vamale corespondente de pe teritoriul Ucrainei.

Amintim că, după ce posturile vamale „Giurgiulești 1” și „Ceadâr-Lunga 2” și-au sistat temporar activitatea în legătură cu lipsa curentului electric în posturile vamale corespondente de pe teritoriul Ucrainei, cauzată de o avarie la rețelele electrice de distribuție, aceasta a fost reluată.

Totodată, din cauza unei pene de curent în postul vamal „Maloiaroslaveț” din Ucraina, a fost sistată temporar și activitatea postului vamal „Ceadâr-Lunga 1”. Restricții de circulație au apărut și prin postul vamal „Săiți”, motivul fiind traseul înzăpezit de pe teritoriul Ucrainei.

Limitări de circulație sunt consemnate și prin postul vamal de tip debarcader „Molovata”, unde, din cauza vântului puternic, este sistată activitatea bacului care face legătura între localitățile Molovata Veche și Molovata Nouă.

În acest context, călătorii sunt rugați să evite temporar traversarea frontierei prin posturile vamale menționate sau să opteze pentru alte posturi aflate în apropiere.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente