Trimite e-mail | Printeaza
Politic
16.01.2018

Ministrul Tudor Ulianovschi a avut o întrevedere cu Coordonatorul Rezident ONU, Dafina Gercheva

La 16 ianuarie 2018, Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a avut o întrevedere cu Coordonatorul Rezident ONU, Reprezentant Permanent PNUD în Republica Moldova, Dafina Gercheva.
 
În cadrul întrevederii, a fost făcută o trecere în revistă a cooperării Republicii Moldova cu Organizaţia Naţiunilor Unite şi programele de asistenţă implementate în ţara noastră cu sprijinul financiar al Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare. Ministrul a exprimat gratitudine pentru susţinerea reformelor la nivel naţional, remarcând impactul pozitiv al proiectelor PNUD în cele mai diverse domenii, printre care promovarea drepturilor omului şi întru valorificarea capitalului uman, proiectele de asistenţă socială şi protecţia mediului ambiant, programele destinate dezvoltării rurale şi altele.
 
Potrivit MAEIE, coordonatorul Rezident i-a urat succes noului Ministru în exercitarea mandatului său şi a exprimat încrederea în continuarea cooperării în realizarea şi promovarea reformelor pe plan intern.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus