18:05:07 23.04.2024
Stiri

Unul dintre șoferii decedați ieri la Anenii Noi a lăsat în urmă doi copii, unul fiind invalid: Apelul rudelor bărbatului

Social 16.01.2018 13:05 Vizualizări7623 Autor: Ziarul National
Unul dintre șoferii decedați ieri la Anenii Noi a lăsat în urmă doi copii, unul fiind invalid: Apelul rudelor bărbatului
Sergiu Perdivară


Accidentul tragic produs ieri lângă satul Todirești din Anenii Noi, în urma căruia au decedat cinci persoane, iar două femei au ajuns în stare gravă la spital, a zguduit întreaga R. Moldova.

Portalul caritate.md a demarat o campanie de ajutorare a familiei lui Sergiu Perdivară de 38 de ani din satul Gura Bâcului, același raion, care s-a stins din viață și a lăsat orfani de tată doi băieți, de 12 și 17 ani, unul dintre care este cu probleme locomotorii.

Sergiu conducea „Dacia” care a fost tamponată frontal de un „Audi”, șoferul căruia venea dintre Chișinău cu viteză și a ieșit pe contrasens pentru o depășire.

Bărbatul se oferise să aducă mai mulți săteni în capitală, un tânăr de 22 de ani și fiica acestuia de un an și cinci luni pierzându-și viața pe loc. Alte două tinere, printre care și mama fetiței, se zbat între viață și moarte la spital.

CITIȚI și Ultimele DETALII despre accidentul de la Anenii Noi: Cine sunt victimele

Tragedia a prins familia lui Sergiu fără niciun ban acasă.

„Familia îndurerată trăiește mai mult decât modest. Femeia, devenită vaduva, face curățenie la școala din sat si este remunerată cu un salariu de o mie de lei. Pentru a supraviețui, bărbatul decedat, periodic, pleca la muncă peste hotare. Tragedia s-a abătut asupra familiei în ziua în care nu avea niciun ban în casă. Părinții, rudele roagă oamenii cu suflet mare să fie ajutați, pentru că durerea este mare, iar puterile soției sunt la pământ. Vă rugăm să fim alături în aceasta situatie și momente cumplite ale familiei”, înseamnă portarul specializat în acțiuni de caritate.

Aflați cum puteți face donațiile AICI, dar puteți expedia și SMS cu codul 280 la:

2910 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL
2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md