/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ Carosabilul groazei la Anenii Noi. Patru adulți și un bebeluș de nici doi ani au murit astăzi dimineață

15 ianuarie 2018, ora 19:14

Potrivit poliției, cele două automobile veneau din direcții opuse. Din informațiile preliminare reiese că unul dintre șoferi conducea cu viteză excesivă, iar la un momentul dat nu a mai putut controla mașina, a ieșit pe contrasens și a lovit frontal celălalt automobil.

Se cunoaște că automobilul de model Audi, cu numere de înmatriculare transnistrene, la volanul căruia se afla un locuitor al satului Geamăna, în vârstă de 33 de ani, deplasându-se cu viteză excesivă din direcția Chișinău, a pierdut controlul volanului ieșind pe contrasens, tamponând frontal mașina de model Dacia,” a declarat Silvia Petcu, ofițer de presă la IP Anenii-Noii.

În automobilul de tip „Audi” se aflau doi bărbați, care au decedat pe loc. În mașina de model „Dacia” au murit fetița de un an și jumătate, tatăl acesteia de 22 de ani și șoferul automobilului de 38 de ani. În mașină se mai aflau două femei, inclusiv mama fetiței. Ele au scăpat ca prin minune și sunt internate la spitalul de Urgență din Chișinău cu diverse traumatisme. Femeile sunt supuse unui tratament intensiv de recuperare, iar la moment starea lor este stabilă.

Au fost aduse la Spitalul de Urgență în stare foarte gravă, cu diverse traumatisme cranio-cerebrale și fracturi în regiunea femurului, gambei, cu diverse plăgi pe față. MUSCA 01.38- 01.46 Starea lor este în continuare gravă, dar stabilă, în urma manipulărilor,” a menționat Petru Carveț, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență.

Poliția urmează să investigheze toate circumstanțele producerii accidentului. Autoritățile au anunțat că vor iniția o cauză penală, care însă se va opri, deoarece șoferul potențial vinovat a murit și nu mai poate fi tras la răspundere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram