17:57:11 25.04.2024
Stiri

DOC // Un consilier raional de-al lui Usatîi a CERȘIT bani de la stat pentru tratament, dar a plecat să se DISTREZE în România: „Ne place atmosfera”

Social 15.01.2018 15:14 Vizualizări2676 Autor: Ziarul National
DOC // Un consilier raional de-al lui Usatîi a CERȘIT bani de la stat pentru tratament, dar a plecat să se DISTREZE în România: „Ne place atmosfera”
Vasile Vulpe, consilier raional la Ialoveni


Consiliul raional Ialoveni i-a acordat, printr-o decizie aprobată pe 14 decembrie 2017, consilierului raional din partea „Partidului Nostru”, Vasile Vulpe, un ajutor material de 5 000 de lei „pentru tratament”.

Deși „bolnav”, consilierul Vulpe a fost surprins, după ce a primit bani de la stat, la munte în Brașov, România, la începutul acestui an. Vasile Vulpe și soția sa au apărut într-un reportaj de la „Pro TV” Chișinău (min. 2.20), lăudând pensiunea la care sunt cazați.



„Nu este scump, este inclus micul dejun, cina”, spune soția lui Vulpe în reportaj, iar consilierul adaugă: „Ne place aerul, ne place atmosfera! Este foarte bine!”.

Solicitat de Ziarul NAȚIONAL, secretarul Consiliului raional Ialoveni, Nicolae Mereacre, a declarat că banii i-au fost alocați lui Vulpe, pentru că a prezentat „o cerere și un certificat de la medic”. În cerere, Vulpe, care este invalid de gradul II, solicita bani de la Consiliul raional Ialoveni „pentru efectuarea unor investigații medicale”, ne-a mai spus Nicolae Mereacre.

Vasile Vulpe ne-a confirmat că a primit ajutor material în 2017 și nu-e mai spus că a luat bani de la Consiliul raional Ialoveni și în 2016.

„Eu sunt operat oncologic, sunt invalid de gradul doi. Am o pensie de 177 de lei pe lună”, susține Vulpe.

Consilierul raional ne-a confirmat că era la începutul acestui an la Brașov, dar neagă faptul că a merg să se distreze acolo la schi.

„Am fost cu sănătatea în România. Am și dovezi că am trecut un aparat aparat scump, care nu este în R. Moldova. Eu nu eram pe pârtia de schi, eram alături de hotel și i-am explicat fetei de la Pro TV de ce sunt acolo, dar au arătat numai două cuvinte”, ne-a mai spus Vasile Vulpe.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md