Cine sunt victimele accidentului mortal de pe traseul Chișinău-Anenii-Noi; Un tată și fiica sa de nici 2 ani, printre morți

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, altul de 38, precum și unul de 22, dar și un bătrân de 64 de ani și un copil de un an și 6 luni sunt victimele decedate în accidentul produs în această dimineață, pe traseul Chișinău-Anenii-Noi.

Conform poliției, la ora 08:30 la Serviciul de Gardă al Inspectoratului de poliţie Anenii Noi a parvenit apel telefonic de la Serviciul de urgenţă, care a anunțat că pe traseul R-2, Chişinău-Anenii-Noi, în apropiere de localitatea Todireşti a avut loc un grav accident rutier.

La moment se cunoaște că, în urma impactului a decedat șoferul automobilului de model Audi, cu numere de înmatriculare transnistrene. Acesta avea 33 de ani și era locuitor al satului Geamăna. De asemenea, pe loc a decedat pasagerul său, un bărbat din municipiul Chişinău, în vârstă de 64 de ani.

Din celălalt automobil, pe loc s-au stins șoferul în vârstă de 38 de ani din satul Gura Bîcului, un bărbat de 22 de ani și fiica acestuia de un an și 6 luni. Alţi doi pasageri ai automobilului Dacia, o femeie în vârstă de 24 şi, respectiv, 23 ani (mama fetiţei) au fost transportați la Spitalul de Urgenţă municipiul Chişinău în stare gravă.

Se cunoaște că automobilul de model Audi, cu numere de înmatriculare transnistrene, deplasându-se cu viteză excesivă din direcția Chișinău, a pierdut controlul volanului ieşind pe contrasens, tamponând frontal automobilul de model Dacia.

Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului.

În urma accidentului de circulație produs în această dimineață, în apropiere de localitatea Todirești, raionul Anenii Noi, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a lansat linia fierbinte 901.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...