Frig și cald. Plouă și ninge. Meteorologii anunță vreme instabilă pentru săptămâna viitoare

lapovita
Foto: PC: renasterea.ro

Săptămâna viitoare vom avea parte de vreme instabilă. Dacă la început de săptâmână termometrele vor indica până la -8 grade Celsius fără precipitații, atunci spre sfârșitul săptămânii să ne așteptăm la ninsori și lapoviță.

Astfel, pentru ziua de luni, sunt preconizate -5 grade la Briceni și Ștefan-Vodă, -4 grade Celsius la Bălți, Chișinău și Cahul.

Marți noaptea se vor înregistra -4 grade C la Briceni, -3 la Bălți, Ștefan-Vodă și Cahul, iar la Chișinău termometrele vor înregistra -2 grade. Ziua vor fi -2 la Chișinău și Ștefan Vodă și -3 la Râbnița și Bălți.

Miercuri vremea se încălzește considerabil. Astfel, vom avea temperaturi de +8 grade la Chișinău, iar la Bălți și Cahul +7.

Joi temperaturile vor scădea iarăși, iar pe alocuri se anunță ninsoare sau lapoviță. +1 grad Celsius se vor înregistra la Briceni, Bălți și Râbnița, +2 la Cahul și Chișinău.

Vineri noaptea vom avea -7 grade la Ștefan-Vodă, -6 la Chișinău și Râbnița și -3 grade la Bălți și Briceni. Ziua termometrele se vor ridica până la + 3 la Briceni și Cahul, +1 la Chișinău, iar la Râbnița și Ștefan-Vodă vor fi zero grade Celsius.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Stela Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente