În această seară, pe scenă vor evolua Carla`s Dreams, 3 Sud Est, Antonia, Adriana Ochişanu, Formaţia Lume şi Akord. Spectacolul va începe la ora 17:00 şi va culmina cu un foc de artificii, anunţă pagina electronică a fundaţiei.

„Vreau să mulţumesc Fundaţiei Edelweiss pentru acest frumos cadou şi toate aceste frumoase activităţi, care îi vor bucura pe cetăţenii noştri, până la sfârşitul lunii ianuarie”, a declarat preşedintele raionului Nisporeni, Ghenadie Verdeş. Precizăm că acesta a fost ales în funcţie din partea Partidului Liberal, dar ulterior a aderat la PD.

Evenimentul organizat de Plahotniuc este susţinut şi de alte primării din raion, controlate de PD. De exemplu, în satul Şoltăneşti oamenilor li se promite transport gratuit până la Nisporeni, potrivit anunţurilor semnate de primărie.

La fel ca şi alte concerte cu iz politic organizate de Plahotniuc, şi cel de astăzi este relatat pe larg de către presa afiliată acestuia. Canal 2 şi Publika au anunţat că vor transmite în direct concertul.