PLR își îndeamnă membrii și simpatizanții să participe la manifestația din 5 iulie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Partidul Liberal Reformator face apel către membrii și simpatizanții săi să participe la Marea Adunare Națională care va avea loc duminică, 5 iulie, ora 14.00, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău.

Partidul Liberal Reformator se declară solidar cu acțiunile întreprinse de organizațiile de tineret care se declară unioniste și acționează consecvent și civilizat în vederea restabilirii dreptății istorice.

„Unitatea națională este o valoare general umană și de ea trebuie să beneficieze toate popoarele, inclusiv poporul român care a avut de suferit atât de mult în ultimile două secole”, se arată într-o declarație a partidului.

Potrivit PLR, participarea cât mai numeroasă la manifestație „va fi un semnal dat Europei că îndreptarea consecințelor celui de-al Doilea Război Mondial mai are o restanță și ea se numește separarea în două state a națiunii române”.

Mai multe organizații unioniste, constituite în Blocul Unității Naționale, vor organiza o Mare Adunare Națională duminică, începând cu ora 14:00, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...