17:00:45 29.03.2024
Stiri

A fost creată o OGLINDĂ care te poate CRITICA

Știri 13.01.2018 17:30 Vizualizări1502 Autor: Ziarul National
A fost creată o OGLINDĂ care te poate CRITICA Sursa: elle.ro


Zilele în care puteai să îți analizezi fiecare por, fiecare pată și fiecare imperfecțiune s-au sfârșit, pentru că o nouă oglindă, cu personalitate, se va alătura distracției.

Săptămâna acesta, la CES, show-ul care prezintă noile tehnologii, din Las Vegas, va fi prezentată noua HiMirror, o oglindă inteligentă, care analizează și critică fața celor care se uită în ea.

Conform CNET, oglinda are o cameră incorporată, care poate identifica toate imperfecțiunile feței, „puncte negre, pete de roșeață, riduri și multe altele”.

De aici, utilizatorii pot discuta despre cum și-ar dori să arate tenul lor și ce rutină de îngrijire vor să urmeze. Această nouă invenție nu trebuie confundată cu oglinda „Panasonic smart mirror”, care se focusează pe defectele tenului și recomandă produse de machiaj pentru a le acoperi.

În afară de faptul că te judecă, oglinda mai poate afișa știri, prognoza meteo, și poate reda muzică și tutoriale de machiaj.

În plus, este dotată și cu două rânduri de lumini, pentru a te vedea cât mai bine. Și, ca și când nu era suficient, prin intermediul ei, poți, de asemenea, să vorbești și cu Alexa, asistentul personal digital creat de Amazaon. O poți întreba orice, inclusiv dacă poate comanda o oglindă nu atât de smart, care nu te critică deloc și te acceptă așa cum ești.

Sursa: elle.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md