(foto) Au fost ridicate 3 kg de droguri din Sudul țării. Persoanele reținute riscă până la 15 ani de închisoare

droguri

Procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale oficiul Sud, în comun cu ofițerii de investigații ai INI a MAI, au descoperit și desființat un grup criminal organizat, care era implicat în circulația ilegală ale drogurilor, în scop de înstrăinare, în regiunile de sud ale Republicii Moldova, în special în or. Cahul, s. Crihana Veche, r-l Cahul, r-l Taraclia, alte localități.

Astfel, în cadrul efectuării mai multor percheziții în domiciliile persoanelor bănuite, au fost descoperite și ridicate în jur de 3 (trei) kg de droguri, în special paie de mac, marihuana, metadon, ect., ceea ce prezintă proporții deosebit de mari, totodată și au fost depistate și ridicate atât obiecte predestinate pentru prelucrare a drogurilor, consumarea lor, cât și mijloace speciale de comunicare, folosite la comiterea crimei.

În total au fost stabiliți și reținuți 5 (cinci) membrii a grupării criminale, fața de care la demersul procurorului au fost aplicate măsuri preventive sub forma de arest. Aceștia riscă până la 15 ani de închisoare.

Gruparea criminală a fost documentată pe timp de aproape 5 (cinci) luni, la momentul actual de către  procurorii PCCOCS oficiul Sud și ofițerii de investigații ai INI a MAI  se întreprind măsuri pentru identificarea  și altor persoane, care fac parte din această grupare criminală.

P71213-085852 P80109-092010 P80109-092227 P80109-092230

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente