Recomandări #diez pentru joi, 11 ianuarie. Evenimente intelectuale, muzicale și culturale

26195833_1304922002986377_5609439029931804771_n

Iarnă fără zăpadă, dar cu evenimente frumoase și utile. #diez încearcă să fie în pas cu cititorii săi, de aceea, se străduie să vă sugereze cele mai importante activități ale zilei de joi. Iată întreaga listă.

#Jazz Live Music

O seară extraordinară, cu un recital muzical de jazz vă așteaptă, în această joi, la Kira’s. Vă vor delecta  urechile 3 profesioniști și, totodată, vor crea o atmosferă caldă și prietenoasă.

Intrarea este liberă. Nu uitați să rezervați locurile la numărul de telefon 069672191. Concertul se va începe la ora 20:00. Kira’s se află pe strada Veronica Micle 7. Mai multe detalii vezi aici.

#Balet – Spărgătorul de Nuci

SPĂRGĂTORUL DE NUCI este un balet în două acte de Piotr Ceaikovski. Acţiunea se desfăşoară într-un mic orăşel din Germania. În casa domnului Stahlbaum domneşte atmosfera de sărbătoare din ajunul Crăciunului. Părinţii fac ultimele retuşuri la pomul de iarnă, aşezînd lîngă el cadourile pentru copii. Se aprind beculeţele şi se deschide uşa. Marie şi Fritz, copiii domnului Stahlbaum dau buzna în cameră. Îi urmează verii şi verişoarele cu părinţii lor. Copiii se aşează în rînd şi încep un marş voios.

Dacă sunteți interesat(ă) de acest eveniment vă îndemnăm să cumpărați un bilet ()100-300 de lei) de pe iTicket. Mai multe detalii de aflați pe Facebook.

#Emoții, conectare, validare și Mindfulness

În ziua de azi se vorbește foarte mult despre emoții. Inteligența emoțională devine un trend pe care foarte mulți îl explorează. Ni se spune cât de important este să fim empatici, să înțelegem ce simțim și cum să integrăm ceea ce simțim cu ceea ce gândim. Doar ca atunci când dezvoltarea umană a fost axată doar pe partea rațională și emoțiile erau considerate o slăbiciune, este foarte greu să facem aceste schimbări la nivel de dinamica ineterioară, nu doar la nivel mental.

Este foarte important să înțelegem că echilibrul emoțional se dezvoltă în timp și necesită o bună practică și conștiență a propriilor noastre emoții.
Să eliminăm strigătele din modul în care comunicăm cu ceilalți este o necesitate, deoarece simțim din ce in ce mai mult cît sunt de ineficiente, însă nu le putem elimina până nu înșelegem sursa lor. 

Vă invit la acest atelier să descoperim lucruri despre viața noastră interioară, despre modul în care funționează emoțiile și modul în care povestea noastră biografică ne influențează ceea ce suntem azi.

Intrarea costă 250 de lei. Mai multe detalii le aflați pe pagina de  Facebook a evenimentului.

 #Pub Quiz: „Try to be Sherlock”

Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant, poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Jocul nu necesită o pregătire specială, cunoștințele din curriculum școlar și din experiența de viața vor fi suficiente.

Aici aveți posibilitatea, să vă petreceți excelent o seară cu prietenii si cunoscuții dumneavoastră, jucând împreună într-o echipă.

Atât în timpul jocului, cât și înainte și după finisarea lui, pentru dumneavoastră lucrează barmanul, bucătarul si chelnerii, pentru ca timpul petrecut cu noi, să fie nu doar distractiv, dar și vesel, și gustos.

Taxa de participare pentru joc este de 40 lei de persoană. Mai multe detalii despre joc aflați aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente