Participă la ENable și învață engleza conversațională cu tineri internaționali. Motivele pentru care ar trebui să participi la acest proiect

20622251_1651303151561002_8023722839550467065_n

AIESEC în Chișinău anunță deschiderea aplicărilor în cadrul proiectului ENable, ediția „Leadership Qualities”, pentru toți doritorii de a învăța limba engleză conversațională și a-și dezvolta abilitățile de lider într-un curs de 4 săptămâni, care va fi facilitat de către mai mulți tineri internaționali și care va începe la data de 22 ianuarie.

Trăim într-o societate în care cunoașterea limbii engleze devine o necesitate care accesibilizează comunicarea și ne oferă posibilitatea de a interacționa cu diverse culturi ale lumii. Limba engleza este cea mai importantă limbă din punct de vedere al comunicării, întrucât este cunoscută, cel puțin la un nivel de bază, de aproape o treime din populația globului.

ENable este un proiect destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani iar durata acestuia este de 4 săptămâni. Această iarnă proiectul va oferi participanților oportunitatea de a-și dezvolta atât engleza conversațională cât și abilitățile de leadership, cu o ediție specială a proiectului: „Leadership Qualities”.

Motivele pentru care ar trebui să participi la acest proiect sunt următoarele:

# Vei avea ocazia să-ți perfecționezi engleza conversațională;
# Îți vei dezvolta abilitățile de leadership;
# Îți vei îmbunătăți capacitățile de formare și utilizare rațională a argumentelor;
# Vei cunoaște mai multe despre cultura altor țări;
# Îți vei dezvolta abilitățile de public speaking;
# Networking cu alți tineri dornici de a se dezvolta;
# Îți vei perfecta abilitățile de lucru în echipă;
# Vei interacționa cu tineri internaționali și vei avea ocazia să trăiești într-un mediu multicultural, chiar aici, la noi acasă;

Dacă dorești să-ți perfecționezi nivelul de comunicare în limba engleză, să obții mai multă încredere în propriile forțe, dar și să interacționezi cu tineri din toate colțurile lumii, te îndemnăm să te înscrii la ENable.

Formularul de înregistrare îl poți găsi la acest link.

Taxa de participare constituie 400 de lei iar data-limită pentru înregistrare este 19 ianuarie, ora 23:59.

Mai multe detalii despre proiect găsiți pe pagina de Facebook a organizației.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente