O nouă politică la Ryanair. Doar clienții cu prioritate vor putea lua două bagaje la porțile de îmbarcare

henri_coanda
Foto: click.ro

Ryanair, cea mai mare companie aeriană din Europa, introduce începând cu 15 ianuarie noua politică pentru bagaje. Compania a introdus noi tarife reduse pentru bagajele înregistrate (şi a crescut dimensiunile tolerate pentru acestea) pentru a încuraja mai mulţi clienţi să-şi înregistreze bagajele, respectiv să reducă numărul clienţilor care se prezintă cu două bagaje la porţile de îmbarcare.

Totul pentru că prea mulţi clienţi s-au folosit de serviciul îmbunătăţit al Ryanair ce permite 2 bagaje gratuite la bord, iar cu grade de încărcare ridicate (95% în decembrie) nu există suficient spaţiu pentru depozitare în cabină la un asemenea volum de bagaje de mână, fapt ce cauzează întârzieri de îmbarcare / zbor, spun reprezentanţii companiei.

Ryanair a introdus următoarele modificări:

# Greutatea admisă pentru bagajele înregistrate a crescut de la 15kg la 20kg pentru toate bagajele

# Tarifele standard pentru bagaje au fost reduse de la 35euro/lire la 25euro/lire pentru acest bagaj de 20kg

# Doar Clienţii cu Prioritate (incluzând Plus, Flexi Plus & Family Plus) vor putea să transporte 2 bagaje de mână în aeronavă din 15 ianuarie 2018. Îmbarcarea Prioritară poate fi achiziţionată la  5 euro/lire  în momentul rezervării sau adaugată ulterior la rezervare pentru 6euro /lire cu până la 2 ore (pe Ryanair.com) şi 30 de minute (prin aplicaţia Ryanair) înainte de ora programată de plecare.

# Toţi ceilalţi clienţi (fără Prioritate) vor putea să-şi transporte în cabină doar un bagaj mic de mână, în timp ce al doilea bagaj (mai mare) va fi trimis la cala de bagaje (gratuit) la poarta de îmbarcare.

Ryanair a înregistrat anul trecut 129 de milioane de pasageri, în creştere cu 10% faţă de anul precedent, conform datelor anunţate de către reprezentanţii companiei, scrie zf.ro.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente