Suma uriașă oferită de Brad Pitt pentru a urmări un episod din „Game of Thrones” alături de Emilia Clarke

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Actorul Brad Pitt a oferit, în cadrul unei licitaţii, 120.000 de dolari pentru a urmări un episod din „Game of Thrones” împreună cu Emilia Clarke, actriță care joacă unul dintre personajele principale ale popularului serial, scrie Variety, citată de News.ro.

Licitaţia a avut loc sâmbătă noapte, la Los Angeles, în timpul unei gale organizate de Sean Penn pentru a ajuta Haiti.

În timpul evenimentului caritabil, a fost anunţată ocazia de a viziona un episod al serialului alături de Clarke, care a fost prezentă la eveniment alături de colegul său de platou Kit Harrington.

Licitaţia a pornit de la suma de 20.000 de dolari, iar preţul a escaladat rapid. Brad Pitt a oferit 80.000 de dolari, iniţial, şi a ridicat singur ştacheta la 90.000 de dolari. Când Harrington a spus că vrea să participe la vizionare, Pitt a oferit 120.000 de dolari.

În final, oferta lui Brad Pitt a fost depăşită de cea a unui participant la gală, care a plătit 160.000 de dolari.

Evenimentul caritabil a fost organizat pentru sprijinirea organizaţiilor J/P HRO & Disaster Relief. Au mai participat Lena Dunham, Arnold Schwarzenegger, Jason Segel, Connie Britton, Patricia Arquette, Mark Burnett şi Leonardo DiCaprio, care a fost premiat pentru munca sa în vederea combaterii schimbărilor climatice.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...