Surpriză în Anglia: Falcao părăsește pe Manchester United, dar rămâne în Premier League

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Atacantul columbian Radamel Falcao, care aparține echipei AS Monaco, dar a evoluat în sezonul trecut pentru Manchester United, părăsește gruparea de pe Old Trafford dar rămâne în Anglia.

El va evolua în sezonul viitor pentru campioana Chelsea Londra, care l-a achiziționat pe columbian tot sub formă de împrumut.

Clubul londonez a dezvăluit înformaţia pe site-ul oficial. Atacantul ajuns la 29 de ani a fost împrumutat pe un an şi va evolua pe Stamford Bridge în sezonul viitor.

„Sunt foarte fericit că am ajuns la Chelsea. De-abia aştept să încep antrenamentele şi să ajut echipa să rămână campioana Angliei şi să aibă succes în Europa”, au fost primele declaraţii ale lui „El Tigre”.

În afacere a intrat şi Mario Pasalic, mijlocaşul croat de 20 de ani care a fost împrumutat pentru stagiunea viitoare la Monaco.

Radamel Falcao a strâns 20 de prezenţe în toate competiţiile acestei stagiuni pentru Manchester United. Fostul jucător al lui Atletico Madrid și Porto şi-a trecut în cont 4 goluri şi 5 pase decisive.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...