Furios, Trump anunță într-o avalanșă de tweet-uri că este un „geniu foarte stabil”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele SUA Donald Trump s-a dezlănțuit pe Twitter unde a anunțat într-o suită de mesaje că nu are nicio problemă psihică și că este un „geniu stabil”.

Înfuriat de cartea care dezvăluie „haosul” de la Casa Albă și de tentativele democraților de a-l cataloga drept inapt din punct de vedere psihic pentru îndeplinirea funcției, Donald Trump s-a dezlănțuit.

Trump a susținut că povestea privind legăturile sale cu Rusia s-a dovedit a fi falsă și că, acum, inamicii săi – Democrații și presa încearcă să îi pună sub semnul întrebării stabilitatea mintală.

„De fapt, pe parcursul vieții, cele două mari atu-uri ale mele au fost stabilitatea mintală și faptul că sunt foarte inteligent. Hillary Clinton a jucat la rândul ei această carte și, așa cum știe toată lumea, a pierdut. Am fost un om de afaceri de succes, am ajuns o vedetă TV de top și apoi am ajuns președinte al SUA (de la prima încercare). Cred că asta nu înseamnă că sunt doar inteligent, ci chiar genial. Și un geniu foarte stabil!”, a scris Trump pe Twitter.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...