Juventus va aduce gratuit un mijlocaș de bază de la Liverpool

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Juventus se mişcă din nou mai repede decât rivalele sale din Serie A TIM şi a rezolvat deja un transfer pentru sezonul viitor. Potrivit Sky Italia, gruparea bianconera a ajuns la un acord cu Emre Can, care va juca la Torino din stagiunea următoare.

Intrat în ultimele şase luni de contract cu Liverpool, mijlocaşul german va ajunge gratis sub comanda lui Max Allegri, aşa cum s-a întâmplat în trecut cu Sami Khedira, conaţionalul său care s-a alăturat campioanei Italiei după ce înţelegerea sa cu Real Madrid a ajuns la final.

Paul Pogba, Andrea Pirlo, Kingsley Coman sau Dani Alves sunt alte exemple de jucători pe care Juve i-a achiziţionat astfel şi care au contribuit la hegemonia pe care „Bătrâna Doamnă” a impus-o în Italia în ultimii ani.

În vârstă de 23 de ani, Emre Can evoluează pe Anfield din 2014, când „cormoranii” i-au plătit lui Bayer Leverkusen clauza de reziliere în valoare de 12 milioane de euro. În perioada petrecută la Liverpool, internaţionalul german a strâns peste 100 de prezenţe în Premier League, unde a marcat 8 goluri.

Presa italiană scrie că Juventus a încercat chiar să anticipeze sosirea lui Emre Can şi a făcut o tentativă de a-l transfera din ianuarie, însă în cele din urmă s-a decis ca jucătorul să rămână la Liverpool până la sfârşitul acestui sezon.

„Cu toţii ştim ce calităţi are Emre Can. Face parte dintr-o linie de mijloc extraordinară a Germaniei, alături de Sami Khedira şi Toni Kroos. Însă nu vorbesc acum despre mercato, Juve e în regulă aşa cum e acum”, a driblat un răspuns clar Allegri, atunci când a fost întrebat despre venirea germanului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...