12:28:43 18.04.2024
Stiri

Mașina de spălat vase nu mai este de mult un LUX și te va ajuta să faci economie

Știri 05.01.2018 17:06 Vizualizări1787 Autor: Ziarul National


Mașina de spălat vase nu mai este de mult un LUX și te va ajuta să faci economie Sursa: rol.ro

A trecut vremea în care mașinile de spălat vase erau considerate un lux. În ziua de azi, cu același preț pe care l-ai plăti pe o mașină de spălat rufe din gama medie de preț, îți poți cumpăra o mașină de spălat vase care te va ajuta să-ți concediezi buretele de vase.

Mașina de spălat vase poate fi achiziționată cu prețuri începând de la 1000 RON (4460 lei MD), dacă vorbim de mașina de spălat vase încorporabilă, sau chiar mai mici, de circa 700 RON (3100 lei MD), dacă vorbim de mașini de spălat vase standard. O sumă care poate părea mare, dar care ți se va părea o achiziție necesară imediat ce te vei obișnui cu ea și imediat ce vei renunța la a mai spăla vase la mână.

Mașina de spălat vase te va ajuta să faci economie de timp (câteva ore bune săptămânal). Cu cât ai o familie mai numeroasă, cu atât mai utilă îți este mașina de spălat vase. Investiția inițială o vei amortiza, astfel, în câteva luni, dacă ești de părere că „timpul înseamnă bani” și că în timpul economisit poți face lucruri mult mai utile decât să freci farfurii sub jetul de apă.

În plus, mașina de spălat vase este mai eficientă decât tine la spălarea vaselor, indiferent cât de mult te-ai perfecționat de-a lungul timpului. Mașina de spălat vase spală la temperaturi de 70 de grade Celsius, considerabil mai mari decât poți tu suporta la robinet. Temperaturi mai mari înseamnă o curățare mai bună a murdărei și grăsimilor, ca să nu mai vorbim de eliminarea bacteriilor.

Economia de apă este un alt aspect important și un alt avantaj al mașinii de spălat vase. Mașina de spălat vase folosește cu cel puțin 33% mai puțină apă decât ai folosi tu, la spălarea aceleiași cantități de apă.

În fine, o economie pe care probabil nu o luaseși în calcul este economia de bani. Care derivă direct din economia de apă și de timp de care vorbeam mai devreme.

Sursa: rol.ro


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md