22:03:28 23.04.2024
Stiri

Locul din România care i-a cucerit pe turişti. Preturile sunt la jumătate faţă de Poiana Braşov

Știri 05.01.2018 16:30 Vizualizări6215 Autor: Ziarul National
Locul din România care i-a cucerit pe turişti. Preturile sunt la jumătate faţă de Poiana Braşov sursa: businessmagazin.ro


Pe pârtiile din munții Lotrului, turiștii au descoperit un loc ideal pentru sărbătorile de iarnă. Prețurile sunt la jumătate față de Poiană Brașov, iar condițiile pentru amatorii sporturilor de iarnă sunt bune.

Zăpada este din belșug, iar priveliștea pare cu adevărat desprinsă dintr-un basm, spun turiștii care ajung să se bucure de iarnă aici, pe domeniul schiabil Transalpina.

La peste 1300 m altitudine, profesioniștii în sporturi de iarnă se consideră cu adevărat răsfățați. Stratul de zăpada este numai bun pentru o tură cu placă sau cu schiurile.

Ramona Fodor, reprezentant complex părții: „E lume multă, cum ne-am așteptat de altfel, lumea abia așteaptă deschiderea sezonului. Ne dorim să le oferim turiștilor o pârtie perfect pregătită”.

Turiștii care au ajuns aici se consideră foști clienți fideli ai Poienei Brașov. S-au retras la Vidra, unde pârtiile sunt mai libere și prețurile – mai mici. De pildă, un abonament pentru toată ziua pe pârtie costă numai 80 de lei.

Prețurile bune se aplică și la mâncare. În pensiunile din munții Lotrului, schiorii primesc mâncare tradițională, stropită cu țuica fiartă, vin sau palincă.

Pârtia de schi se află la 34 de kilometri de stațiunea turistică Voineasa, unde o noapte de cazare, de persoană, pornește de la 80 de lei.

Sursa: businessmagazin.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md