(video) Evoluția sedanului sport BMW M5 în mai puţin de trei minute

Anul 2017 a fost cel în care a avut loc premiera noii generații a sedanului sport BMW M. Pentru prima dată în istoria sa, modelul este oferit exclusiv cu un sistem de tracțiune integrală. Cu toate acestea, șoferul are posibilitatea de a porni un regim special care face mașina cu tracțiune spate.

Dar prin ce s-au făcut remarcate modelele precedente, vă mai amintiţi? În cele ce urmează să vedem cum a început istoria acestei mașini.

Vezi şi: (foto) BMW a început producţia noului M5! Iată cât costă sedanul sport în Moldova

Vezi şi: (video) Ascultă cum sună noul M5 cu noul eşapament M Performance Sport

Fără prima generație modelul nu era să existe aşa cum îl ştim noi. Primul BMW M5 a apărut în 1985 şi era echipat cu un motor cu patru cilindri care genera 286 CP. Atunci, acest model a fost cel mai rapid sedan de pe planetă produs în serie.

Băieţii de la Cars Evolution au arătat cum s-a schimbat mașina de-a lungul celor 33 de ani de existenţă într-un filmuleț cu o durată de puţin peste patru minute. Din imagini puteți vedea nu numai caracteristicile tehnice ale tuturor generațiilor, ci și unele curiozităţi.

VEZI AICI cum au evoluat în istorie aşa maşini ca: VW Golf, Nissan Skyline, Toyota Supra, Honda Civic, Ford Mustang, etc.

Vezi şi: (video) O fetiță din România, filmată cum conduce un BMW M5 cu 700 de CP

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/