Actualitate

Horoscop 2018: Trei ZODII care anul acesta vor fi mai ÎNDRĂGOSTITE ca niciodată!

Taur
Așteptarea ia sfârșit. Ai suferit multă vreme de singurătate, însă în 2018 norocul îți surâde în plan sentimental. Te îndrăgosteșți inexplicabil de o persoană spre care altădată nici nu ti-ai fi îndreptat atenția. Culmea, această îți răspunde pozitiv la apel și veți reușit în timp record să construiți o relație solidă și chiar să va îndreptăți către pasul cel mare: căsătoria. Dacă ești deja într-o relație, partenerul îți va oferi mai multă dragoste decât oricând.

Vărsător
Simțeai de multă vreme nevoia de fluturi în stomac, că în adolescență, iar dorința ta se împlinește în 2018. Vei iubi din nou că la 17 ani, dar de dată această bucuria și fiorii iubirii vor fi dublati de responsabilitatea vârstei. Persoană pe care o vei întâlni anul acesta îți va schimbă nu doar concepția despre iubire, ci viață în general. Veți face planuri de viitor, poate chiar faceți demersurile pentru a va cumpără o casă.

Pești
Vei avea parte de multă, foarte multă dragoste în acest an. Îți vei întâlni, în sfârșit, sufletul pereche, acea persoană la care ai visat încă de prima dată când te-ai îndrăgostit în adolescență. Va fi jumătatea ta, te va completă perfect, iar relația va fi una cu totul și cu totul specială, întrucât veți reuși să va conectați la nivel mental și să transpuneti această legătură în viață de zi cu zi. Vei avea parte de relația ideală, cea care naște invidii, potrivit ele.ro.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *