/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Dodon declară „război” Guvernului și Parlamentului: „În acest an va fi dată lupta decisivă”

05 ianuarie 2018, ora 12:31

„Ceea ce face acum guvernarea cu ajutorul Curții Constituționale nu va trece fără consecințe. După alegerile parlamentare, care vor fi declanșate în câteva luni, vom schimba și repara multe lucruri. Și în Guvern, și în Parlament, și în Curtea Constituțională. Este inadmisibil ca cetățenii care au jurat credință statului român să decidă politica statului moldovenesc”, a scris președintele.

Igor Dodon susține că va veni timpul și „politica standardelor duble va face victime în rândul democraților”. „În acest an va fi dată lupta decisivă. Victoria va fi de partea noastră”, a conchis președintele.

Menționăm că astăzi, 5 ianuarie, Curtea Constituțională a decis instituirea interimatului funcției de președinte al Republicii Moldova, asta după ce Igor Dodon a refuzat repetat să promulge legea „anti-propagandă”.

Igor Dodon a mai fost suspendat anterior după ce a refuzat să semneze decretul de numire a lui Eugen Sturza în funcția de ministru al Apărării, dar și decretul de numire în funcție a noilor membri ai Guvernului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram