/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Usatîi, despre demisia lui Șeremet: „Nu se grăbește să plece din funcție. A solicitat concediu din cont propriu”

missing
02 ianuarie 2018, ora 21:17

Primarul de Bălți a declarat că, plecarea lui Igor Șeremet ar crea condiții pentru guvernare să organizeze alegeri locale în Bălți. La fel, liderul „Partidului Nostru” a comunicat că democrații și socialiștii fac tot posibilul pentru a periclita ședința de mâine Consiliului Municipal, la care va fi examinată chestiunea privind desfășurarea referendumului privind încrederea în primarul municipiului Bălți.

„În perioada lipsei mele, toată încărcătura a căzut pe umerii lui Șeremet. Eliminandu-l pe Șeremet, ei își deschid calea directă spre alegeri. Câteva luni în urmă socialiștii și democrații au discutat despre un candidat unic. Pentru început, ei aveau nevoie să facă în asemenea mod ca Șeremet să plece. Toți înțeleg că a „desena” un dosar penal nu e o problemă. Mai ales în privința celora care muncesc, lucrează cu actele. Astăzi sunt intentate dosare penale practic în privința oricărui conducător din primăria Bălți”, a menționat în cadrul unui LIVE Usatîi.

Democrații fac totul pentru ca mâine (n.r miercuri, 3 ianuarie) să nu aibă loc ședința Consiliului Municipal. Îî vizitează pe fiecare, îi roagă să se îmbolnăvească, să nu vină. Nu prea le-a reușit… De aceea, mîine ar putea începe percheziții la 9-10 consilieri”, a declarat Renato Usatîi.

Reamintim că, Igor Şeremet și-ar fi dat demisia în această dimineață. Acesta a declarat că motivul demisiei sunt dubiile și neîncrederea pe care o are primarul de Bălți, Renato Usatîi, în capacitățile sale privind administrarea treburilor municipale. Adresarea și detalii despre presupusa demisie a lui Șeremet sunt disponibile AICI.

Potrivit postul de televiziune din Bălți, Șeremet ar fi fost cel care a venit cu un demers către autoritățile de la Chișinău în care a cerut ajutor în rezolvarea crizei gunoiului din Bălți.

În lipsa lui Șeremt, Bălțiul va fi condus de alți doi viceprimari – Leonid Babii și Lilia Sava. Ambii au fost propuși în această funcție de către Renato Usatîi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram