L’Equipe: Messi, Neymar şi Ronaldo, colegi în echipa ideală a anului 2017

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona), brazilianul Neymar (Paris Saint-Germain) şi portughezul Cristiano Ronaldo (Real Madrid) au fost incluşi în echipa ideală a anului 2017, stabilită de cotidianul sportiv francez L’Equipe.

Real Madrid, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, este formaţia cu cei mai mulţi reprezentanţi (4) în acest ‘”11″ de vis, alături de Cristiano Ronaldo aflându-se spaniolul Sergio Ramos, brazilianul Marcelo şi croatul Luka Modric, precizează agenţia EFE.

Paris Saint-Germain, club care domină cu autoritate campionatul Franţei, oferă la rândul său trei jucători: uruguayanul Edinson Cavani şi brazilienii Dani Alves şi Neymar scrie Agerpres.

Din echipa ideală a anului 2017 mai fac parte, de asemenea, portarul italian Gianluigi Buffon (Juventus Torino), fundaşul german Mats Hummels (Bayern Munchen) şi mijlocaşul francez N’Golo Kante (Chelsea).

De menţionat că Sergio Ramos a fost jucătorul care a obţinut cele mai multe puncte (406) în cadrul votului ziariştilor de la L’Equipe, urmată îndeaproape de Messi, cu 405 puncte, în timp ce Cristiano Ronaldo a fost cel mai votat dintre atacanţi (398 puncte).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...