/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un minor vizat în dosarul crimei de la Strășeni ar fi agresat sexual un coleg de celulă

missing
02 ianuarie 2018, ora 14:27

Primul incident a avut loc la data de 30 decembrie. Un deținut minor, aflat în custodia penitenciarul nr.13 -Chișinău, s-a plâns că a fost agresat sexual de către un coleg din celulă. Suspectul agresor este unul din deținuții care se fac vinovați de comiterea crimei de la Strășeni, și anume omorul Cristinei Parhomenco.

Anul nașterii ambilor minori este 2001.

Serviciile de resort ale penitenciarului întreprind măsuri de rigoare pentru stabilirea veridicității celor invocate, fiind implicați în acest sens medicii legiști și anunțate organele procuraturii și Avocatul copilului.

Tot atunci, același deținut agresor a efectuat un atac și asupra personalului penitenciar (au avut de suferit doi angajați), fiindu-i aplicată ca măsură excepțională mijloace speciale. Decizia definitivă va fi adoptată de către procuratura municipiului Chișinău.

În prima zi din 2018, în jurul orei 17:00, angajații penitenciarului nr.10-Goian au curmat tentativa de evadare a unui minor, care a încercat să forțeze ușa de rezervă a sectorului de detenție, părăsind încăperea unde participa la o activitate educativă împreună cu alți deținuți. La fel, au fost anunțate organele procuraturii și Avocatul copilului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram