Gafă colosală a unuia dintre principalii membri ai Casei Regale Britanice în ajunul Anului Nou: „Este acela un terorist?”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Soţul Reginei Elisabeta a Marii Britanii ar fi arătat cu degetul către un om bărbos din mulţime şi ar fi întrebat dacă acesta este un terorist.

Prinţul Philip, în vârstă de 96 de ani, participa la slujba de Anul Nou alături de familia regală a Marii Britanii şi era alături de fiica sa, Prinţesa Anna, atunci când a făcut afirmaţia cu pricina. 

Acesta ar fi observat un bărbat înalt, cu barba lungă şi roşcată şi ar fi făcut comentariul răutăcios, potrivit unui martor care a povestit întâmplarea hilară pentru Daily Mail şi Sun. 

„Bărbatul părea să fie alături de soţia şi copilul său. Philip le ura oamenilor un An Nou fericit atunci când l-a observat pe acest tip cu o barbă distinctivă. A arătat cu degetul spre el într-un mod amuzant şi apoi s-a întors către unul dintre bodyguarzii săi spunându-i: `Este acela un terorist?`”, a povestit respectivul martor. 

Acesta din urmă spune că Prinţul Philip a vrut, probabil, să facă o glumă, având în vedere că şi-a dat seama că remarca sa va fi auzită de mulţi dintre oamenii prezenţi. 

Până acum, Casa Regală Britanică nu a făcut niciun comentariu pe această temă, potrivit The Guardian. 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...