Actualitate

Echo Dot de la Amazon este primul produs care s-a vândut singur

Compania a anunţat că membrii comunităţii lor premium, denumită Prime, au contribuit la ceea ce s-a transformat în cele mai mari vânzări din istoria companiei, cumpărând lucruri cu prin intermediul asistentului vocal Alexa, care este încorporat în device-urile Echo.

Mai mult, Amazon a adăugat că cel mai popular articol pe care l-au cumpărat clienţii prin intermediul asistentului Alexa, a fost chiar device-ul Echo Dot.

Cu alte cuvinte, clienţii Amazon au decis că cel mai inspirat cadou pe care îl pot cumpăra în timp ce discută cu Alexa, este un device Echo Dot pentru un prieten încât acea persoană să poată discuta de asemenea cu Alexa când doreşte să cumpere articole.

Echo Dot a fost „cel mai bine vândut produs din orice categorie, de la orice producător” în cadrul platformei Amazon, susţine compania, spunând că au fost vândute milioane de bucăţi, potrivit New York Post.

Între timp, aplicaţia Alexa, necesară pentru a putea utiliza device-urile Echo şi alte produse de la Amazon, a ajuns în fruntea topului celor mai căutate aplicaţii din platformele App Store şi Google Play.

În ziua de crăciun, aplicaţia Alexa a fost descărcată de 1,5 milioane de ori, iar în decursul acestei săptămâni ar putea ieşi la iveală şi alte cifre, potrivit Apptopia.

În comunicatul de presă Amazon a transmis că a vândut „zeci de milioane” de device-uri care funcţionează cu ajutorul Alexa, dar nu a dat cifre exacte.

Sursa: Zf.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *