/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Comercializarea ilegală a produselor pirotehnice în atenţia poliţiştilor. 68 de cazuri, documentate

missing
30 decembrie 2017, ora 14:58

Totodată, Poliția Capitalei precizează că întreprinde acțiuni de contracarare și documentare a cazurilor elucidate de către cetățeni. Persoanele care vor fi identificate vor fi sancționate cu amenzi în mărime de la 2 500 lei până la 7 500 lei, cu ridicarea produselor pirotehnice.

Cetățenii sunt atenționați să procure astfel de produse doar din magazinele autorizate prin lege, întrucât își pot expune pericolului viața și sănătatea personală cât și a celor din jur în momentul folosirii acestora. Totodată, persoanele care au depistat asemenea situații în stradă, sunt rugați să informeze Poliția Capitalei prin intermediul serviciului specializat 902.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram