/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

În 2018 moldovenii vor obține mai ușor viza pentru Japonia

missing
30 decembrie 2017, ora 13:54

Solicitat de IPN, ambasadorul Republicii Moldova în Japonia, Vasile Bumacov, a spus că noile facilități la obținerea vizelor pentru Japonia sunt anunțate în contextul celebrării a 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice moldo-nipone și vor contribui la stimularea schimburilor interumane. Procedura simplificată de acordare a vizelor poate fi consultată pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe al Japoniei.

Solicitarea pentru viză se va depune la Ambasada Japoniei în Republica Moldova. Vizele se eliberează gratuit, iar termenul de examinare a dosarului este comunicat de către secția consulară. În procesul planificării călătoriilor în Japonia, cetățenii Republicii Moldova urmează să se documenteze cu privire la legile acestei țări.

De notat, în 2007 Republica Moldova a abolit unilateral regimul de vize pentru cetățenii Japoniei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram