/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Atenţie! Cum va circula transportul public de Revelion în Chişinău

missing
30 decembrie 2017, ora 08:34

Astfel, troleibuzele şi autobuzele de pe rutele municipale vor activa până la ora 24.00. În acelaşi timp, rutele de troleibuz nr. 22 şi nr. 24 vor circula până la ora 2.00.

Microbuzele de pe rute vor circula în funcţie de fluxul de călători, iar programul acestora va fi prelungit, de asemenea, până la ora 2.00.

Amintim că, pe 31 decembrie traficul rutier va fi suspendat în Piața Marii Adunări Naționale începând cu ora 20.00. Transportul public va fi redirecționat pe străzile Bănulescu Bodoni și Pușkin.

Potrivit șefului Inspectoratului Național de Patrulare, Livii Baziuc, șoferii își vor putea parca automobilele pe următoarele străzi: str. Columna de la Bănulescu Bodoni până la str. Pușkin, str. V. Micle, str. 31 august de la M. Cebotari până la Bănulescu Bodoni, str. M. Eminescu, str. Pușkin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram