/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Aglomerație și ambuteiaje. Oamenii se grăbesc să facă ultimele cumpărături

missing
29 decembrie 2017, ora 19:05

Șoferii ne-au spus că au fost nevoiți să stea minute bune pe strada Calea Basarabiei. Aceștia spun că au stat în ambuteiaje și 50 de minute doar pe o porțiune de drum.

„Foarte rău, și e aglomerație mare. Se construiesc case dar drumuri nu se fac”.

„Am vreo 20 de minute. – Până la Revelion ajungeți la destinația dorită. – Cred că da, să vedem dacă nu se va întâmpla nimic”.

„Probabil azi e vineri și majoritatea au venit după cumpărături. Alții pleacă, alții vin”.

Printre mașini, a încercat să-și facă loc și o ambulanță.

Unii șoferi susțin că au fost nevoiți să-și petreacă astăzi și două ore în ambuteiaje.

Polițiști în intersecții au fost, numai că, spun șoferii, aceștia nu s-au trudit să se implice în fluidizarea traficului.

„Nu este nici o circulație nici o regulă. Poliția rutieră este care trebuie să facă curățenie peste tot. Nimic nu fac, iată stau acolo și stau la vorbă și nimic nu fac”.

Aglomerație și în magazinele din capitală. În goană după cumpărături, oamenii au invadat unitățile comerciale, iar comercianții au profitat de aceasta și au fixat prețuri astronomice la unele fructe.

„- Prețurile cum vi se par? – Exagerat de mari. Duble. De când am plecat peste hotare acum doi ani, și acum ne-am întors prețurile sunt duble. Asta foarte mult ne-a mirat”.

„Iată acestea sunt 600 de lei. – Mult, puțin? – Depinde și pentru cine. – Dar pentru dvs? Pentru mine așa, accesibil”.

„O mie de lei. – Mult, puțin? – Eu cred că normal”.

De obicei, agitația cu ocazia sărbătorilor de iarnă durează până în noaptea de Revelion inclusiv.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram