/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO. VIDEO/ Încă un accident la Moscova. Un autobuz de linie a intrat într-o stație de așteptare

missing
29 decembrie 2017, ora 19:06

Incidentul s-a produs dimineața, într-o stație din Moscova. Mai mulți oameni așteptau transportul public când un autobuz de linie a intrat peste ei. Doi bărbați și o femeie au fost răniți și duși la spital.

„Conform datelor preliminare, șoferul autobuzului, încercând să evite impactul cu o alta unitate de transport, s-a izbit în stație. Morți nu sunt”, a spus Iurie Titoc, purtător de cuvânt al poliției.

Potrivit oamenilor legii, șoferul autobuzului ar fi încercat să evite impactul cu o mașină și a intrat în stație. În vehicul se aflau mai mulți pasageri, care nu au avut de suferit.

„Erau foarte mulți pompieri, salvatori și polițiști. Când m-am apropiat m-ai aproape eu am văzut cum autobuzul stătea în stație. Iar din stație nu a rămas nimic”.

Poliția interoghează șoferul autobuzului, precum și pe cel al mașinii, cu care acesta ar fi evitat impactul. Potrivit presei ruse, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru prestarea de servicii ce nu corespund măsurilor de securitate.

Șoferul autobuzului are 57 de ani și susține că a trecut examenul medical înainte de a urca la volan. Acesta nu a fost reținut. Cu patru zile în urmă, un autobuz de linie a intrat într-o subterană din Moscova, a ucis patru oameni și a rănit alți 11.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram