18:50:04 19.04.2024
Stiri

Câștigătoarea de la „Vocea României” este ASPRU CRITICATĂ de un DEPUTAT de la București pentru că a acceptat diploma oferită de Igor Dodon: „Rușine! Așteptam mai mult discernământ”

Monden 29.12.2017 17:09 Vizualizări5653 Autor: Ziarul National
Câștigătoarea de la „Vocea României” este ASPRU CRITICATĂ de un DEPUTAT de la București pentru că a acceptat diploma oferită de Igor Dodon: „Rușine! Așteptam mai mult discernământ”


Câștigătoarea celui de-al șaptelea sezon al show-ului „Vocea României”, Ana Munteanu din Hâncești, a fost primită astăzi de președintele R. Moldova, Igor Dodon. Șeful statului i-a oferit tinerei artiste, „în semn de apreciere a talentului și a efortului depus în perfecționarea acestuia”, „Diploma de Onoare”, însă acest lucru nu a rămas neobservat la București.

Parlamentarul Constantin Codreanu a venit cu critici la adresa tinerei de 16 ani, care a acceptat diploma oferită de Igor Dodon.

„Acum două săptămâni mă/ne bucurăm de victoria Anei Munteanu din Hâncești, R. Moldova, la „Vocea României”. Astăzi, aceasta a fost premiată cu diploma de onoare a Președintelui MD. Nimic rău în acest gest dacă diploma nu ar purta semnătura unui rătăcit.

De la Dodon așteptări nu cred că e cazul să avem după participarea la inaugurarea unei grădinițe reabilitate din banii oferiți de Guvernul României, deci, de cetățenii români. Stat pe care îl atacă în mod constant cu declarații din ce în ce mai directe, izvorâte din mintea-i bolnavă.

De la Ana Munteanu, totuși, așteptam mai mult discernământ. Vârsta nu e o scuză. Aduceți-vă aminte de Mihaela Ungureanu, de Valeria Bratu și de alți câțiva tineri care, în vara acestui an, au refuzat diplome oferite de Dodon. Cinste lor! Decorarea are loc în contextul în care Dodon a declarat recent că anul viitor România va sărbători „un așa-zis Centenar” (bătaie de joc la adresa Centenarului Marii Uniri) și că pregătește cu această ocazie „acțiuni de destabilizare a R. Moldova”. Rușine, dragă Ana Munteanu!”, a scris Codreanu pe o rețea de socializare.

De menționat că Ana Munteanu și-a adjudecat și un cec de 100 de mii de euro după ce a câștigat „Vocea României”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md