Operațiunea de colectare și evacuare a deșeurilor din Bălți a fost reluată/ VIDEO

Operațiunea de colectare și evacuare a deșeurilor din Bălți a fost reluată, în această dimineață. Ieri, cu forțele echipelor trimise de Guvern au fost strânse în jur de o mie de metri cubi de gunoi. Pentru că poligonul din Bilicenii Vechi, unde se duc deșeurile, se închide la ora 17, o parte din gunoi a rămas încărcat în autospeciale și a fost transportat la groapa de deșeuri în această dimineață.

Reamintim că ieri premierul Pavel Filip a dispus ca la Bălți să fie trimis ajutor pentru rezolvarea problemei evacuării deșeurilor. Decizia a venit în urma cererilor din partea autorităților publice locale, dar și a locuitorilor orașului.

Ca urmare, o coloană de 15 autospeciale de la Regia Autosalubritate din Chișinău, dar și ale carabinierilor, a fost trimisă la Bălți. De colectarea gunoiului se ocupă 50 de carabinieri, 25 de angajați de la Autosalubritate și 40 de la o companie privată.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.