Individul care ar fi împușcat un bărbat în cap ieri seara, în Capitală, reținut la frontieră; Vezi unde urma să ajungă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Tudora au reținut o persoană care ar fi împuşcat un bărbat de 40 ani. Mai mult, aceasta având domiciliul în Chișinău a încercat să traverseze frontiera în baza pașaportului rusesc.

Potrivit poliției de frontieră, astăzi, în jurul orei 01:00 noaptea, pentru formalitățile de control al frontierei s-a prezentat în punctul de trecere Tudora, un mijloc de transport de model Opel Zafira, având la bord trei călători. Dintre aceștia, doi tineri de 34 și 36 de ani s-au legitimat în baza documentelor moldovenești, iar o persoană de 42 de ani în baza pașaportului eliberat de autoritățile Federației Ruse. Din declarațiile acestora, toți trei intenționau să ajungă în Odessa.

Conform unor informații de la Inspectoratul de Poliție Ciocana, pe numele unuia dintre cei prezenți în punctul de trecere, și anume cel identificat ca cetățean rus, era informația precum că ar fi implicat într-un incident în urma căruia a avut de pătimit un bărbat de 40 ani, domiciliat în Capitală, fiind transportat la spital cu plagă de armă în regiunea capului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...