22:03:28 28.03.2024
Stiri

Renato Usatîi este gata să DEMISIONEZE. Bălțenii vor fi chemați la un REFERENDUM de demitere a primarului

Politică 28.12.2017 21:41 Vizualizări4821 Autor: Ziarul National
Renato Usatîi este gata să DEMISIONEZE. Bălțenii vor fi chemați la un REFERENDUM de demitere a primarului facebook


Primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi, a solicitat fracțiunii „Partidului Nostru” din Consiliul Municipal Bălți să se întrunească într-o ședință extraordinară, în cadrul căreia să voteze pentru convocarea unui referendum de demitere a sa din funcție. Această decizie a fost luată de Usatîi astăzi, după ce premierul Pavel Filip a dispus ca Bălțiul să fie curățat de gunoi până la Revelion.

„Știu că mulți vor spune acum că pentru revocarea mea din funcție e necesar ca să voteze undeva 74% +1 dintre alegători. E adevărat că e un număr foarte mare de oameni care trebuie să iasă la vot. Totuși, eu vă comunic că sunt gata să-mi prezint demisia în cazul în care 51 la sută dintre bălțeni cred că eu nu-mi exercit atribuțiile cum trebuie. Acum se va spune că vreau să cheltuiesc bani din bugetul de stat pentru acest referendum. Țin să-i liniștesc pe toți că eu voi compensa din banii proprii costurile unui eventual referendum”, a menționat Usatîi.

„Dacă voi decideți că eu trebuie să plec, atunci fără probleme îmi dau demisia. Eu nu mă țin de acest fotoliu. Eu am venit să rezolv problemele oamenilor”, a adăugat acesta.

Usatîi a mai spus că această problemă cu deșeurile a fost creată artificial și că dânsul este ținta în care vrea să bată actuala guvernare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md