Atenție: Circulația transportului rutier va fi sistată în noaptea dintre ani, în centrul Capitalei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Circulația transportului rutier va fi sistată în data de 31 decembrie curent, începând cu ora 20:00, pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul strada Bănulescu Bodoni și strada Alexandr Puskin din Chișinău, iar locurile de parcare vor fi cele tradiționale.

Poliția recomandă pentru cetățenii care intenționează să plece în vacanță, să își asigure locuințele cu sisteme de închidere pentru a nu cădea pradă infractorilor, să-și anunţe vecinii, iar cei care rămân, să anunțe poliţia în cazul în care văd persoane suspecte în scara sau curtea blocului.

Totodată, cetățenii sunt sfătuiți să evite locurile neiluminate, violențele pe stradă şi să se deplaseze prin locurile aglomerate, unde sunt şi poliţişti. Consumul de alcool în locurile publice e interzis prin lege, iar persoanele aflate în stare de ebrietate vor fi monitorizate. Posesorii de arme sunt îndemnați să nu poarte arme în ospeție, în locuri publice sau fiind în stare de ebrietate.

De asemenaea, poliția recomandă părinților să nu-și lase copiii fără supraveghere și să nu permită acestora să deschidă uşa persoanelor necunoscute, indiferent de motivele invocate.

Șoferii sunt îndemnați să dea dovadă de un comportament adecvat în trafic, să nu depășească limita de viteză, să evite situațiile de conflict, să nu-și lase automobilele fără supraveghere și obiectele de preț la vedere.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...