(VIDEO) „Pristroika colonelului” de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt a fost demolată

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Restaurantul construit ilegal pe bulevardul Ştefan ce Mare şi Sfânt, în imediata apropiere de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate şi Cauze Speciale, a fost demolat. Despre construcţia respectivă portalul CrimeMoldova a publicat o investigaţie în martie, 2017.

Construcția a fost demolată, după ce SRL „Vanadium” a pierdut definitiv lupta în instanţă cu Inspecţia de Stat în Construcţii, care a constatat că anexa a fost construită ilegal. Totodată, şi Cancelaria Guvernului, la balanţa căreia se află clădirea de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt nr.73, a reziliat contractul cu firma respectivă,privind darea în locaţiune a o parte din demisol, potrivit Crimemoldova.

Mai mult, întreprinderea „Vanadium” a fost obligată de instanţă să efectueze din cont propriu lucrările de demolare.

Fostul poliţist, Sergiu Alexandrov, proprietarul SRL „Vanadium”, atunci când era întrebat de autorităţi dacă are toate actele în regulă, flutura cu o legitimaţie falsă de colonel al Centrului Naţional Anticorupţie. La moment, Alexandrov este deţinut în Penitenciarul nr.13, fiind cercetat într-un dosar penal ce ţine de afacerile ilegale cu terenurile din Chişinău.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...