Ea este MISS Puşcărie 2017; Imagini fabuloase cu cea mai frumoasă şi periculoasă femeie închisă pentru crimă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Poate cel mai controversat concurs de frumuseţe este Miss Puşcărie 2017. Acesta este organizat în singura închisoare de maximă siguranţă pentru femei, în Brazilia. O dată pe an, femeile de acolo se simt libere şi dorite, dar din ziua următoare, totul reintră în normal.

Închisoarea Talavera Bruce din Brazilia organizează anual un concurs de Miss pentru deţinute. Acestea sunt cele mai periculoase femei din închisorile sud-americane, majoritatea având condamnări pe viaţă pentru crimă, potrivit canaca.ro.

Totuşi, o zi pe an, puşcăriaşele se simt în altă lume. Cu sprijinul bisericii din localitate şi a unor voluntari, femeile sunt aranjate şi apoi defilează într-un concurs de Miss. Anul acesta, Miss Puşcărie 2017 a fost aleasă Mayana Alves, arată femina.ro: „Mă simt emoţionată şi fericită în acelaşi timp. Mi-aş dori să îmi fi câştigat şi libertatea… Le-aş lua şi pe prietenele mele cu mine”, a spus tânăra care are o condamnare de peste 30 de ani.

O altă puşcăriaşă, Michelle Rangel, care a avut oportunitatea de a-şi vedea şi copiii, a explicat şi ea stările prin care trece în ziua concursului: „Nu pot să explic pe deplin ceea ce simt! E un moment în care uiţi total că eşti la închisoare. Mă simt din nou liberă”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...