Recomandări #diez pentru joi, 28 decembrie. Evenimente culturale și de divertisment pentru cei mai fericiți oameni

37f0b9f1-b5e3-4323-8fc4-c2c5995fb7ce

Ce poate fi mai frumos decât o zi sau o seară plină de evenimente utile. Noi cunoaștem ce este trendy în Chișinău, de aceea, vă oferim o serie de evenimente diferite și, totodată, necesare pentru autodezvoltare.

#Pub Quiz: „Happy new year game”

Pub Quiz este un joc intelectual și distractiv, unde fiecare participant poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să-și demonstreze ingeniozitatea, norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Așadar, jocul se va desfășura pe 28 decembrie, la ora 19:30 (această oră reprezintă nemijlocit startul evenimentului, pentru cei care joacă pentru prima dată, ar fi bine să se prezinte mai devreme). Veniți la OLD BUS GastroPub, care se află pe adresa, str. Alexandru cel Bun, 83.
Contribuția pentru joc este de 40 lei de persoană
AICI puteți afla mai multe informații suplimentare despre condiții, regulament.

#Study in Denmark: student2student event

Pe 28 decembrie, la ora 17:00, EXCEL vă invită la o întâlnire cu studenți actuali din Danemarca. În cadrul acestui eveniment veți putea afla din prima sursă tot ce trebuie să știți despre studiile de licență în această țară.

Sesiunea este adresată liceenilor și studenților care și-ar dori un transfer la vreo facultate în Danemarca. În calitate de speakeri vor fi studentele universității Business Academy Aarhus, Cristina Chirvas și Ana-Maria Televca.

Formular de înregistrare, dar și alte detalii, le puteți găsi aici.

#Un ceai cu Adriana Boroș – despre lacrimi și mofturi

Adriana Boroș, cea mai apreciată expertă în parenting și cel mai des așteptat oaspete în Moldova, revine la Chișinău. A acceptat să ne facă o vizită în atelierul Screenfreegeneration. Acesta se află pe strada Valea Trandafirilor 18 of.3

Într-o atmosferă caldă, la un ceai, vom avea o discuție de suflet despre comportamentele dificile ale copiilor, despre mofturi și lacrimi. Adriana o să ne vorbească despre cauzele, mesajele pe care le poartă în spate mofturile și lacrimile, despre modalitățile de gestionare a lor și vom face împreună exerciții.

Pentru ca discuția să aibă loc, este nevoie să venim, cel puțin, 15 părinți. În același timp, numărul de locuri este limitat. De aceea, vă rugăm să confirmați participarea completând formularul de înscriere. Prețul este de 150 lei.  Mai multe detalii le găsiți aici.


#Programul de colinde „Hristos se naște, slăviți-l!” Ediția a II

Joi, 28 decembrie, ora 11.00, vă invităm la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală, să ne bucurăm împreună de Programul de colinde „Hristos se naște, slăviți-l!”

Organizatorii își propun susținerea colindătorilor și promovarea diversității colindelor din spațiul nostru cultural. Piesele sunt selectate în baza criteriilor autenticității, valorii estetice și a interpretării artistice corespunzătoare. În cadrul evenimentului vor evolua formații folclorice și soliști din diferite localități ale republicii.

Doritorii de a evolua în cadrul programului, se pot înscrie la numerele de telefon: 068 038 206 (Dina Vrăjmașu, coordonator); (022) 23 88 68 (Secția Expoziții și Activități Culturale).
Începând cu ora 11:00, sunteți așteptați la Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală, de pe strada Kogălniceanu, 82. Intrarea este  liberă. Mai multe detalii despre eveniment le găsiți aici.

#Jumanji: Aventură în junglă

Patru adolescenți sunt în interiorul jocului „Jumanji”, unde la fiecare pas ii pândesc o serie nesfârșită de capcane și puzzle-uri. Pentru a termina jocul și a rămâne în viață, ei vor trebui să se transforme în caractere de joc. Prietenii vor trebui să se obișnuiască cu roluri complet noi și atât de neobișnuite pentru ei înșiși și să-și găsească drumul spre casă. Cu ce se va termina aventura lor, veți afla dacă veți merge la Patria. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente