/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Și-au luat vacanță? Șoferii sunt nemulțumiți că Poliția nu fluidizează traficul

missing
27 decembrie 2017, ora 18:45

Șoferii spun că încearcă să fie înțelegători, dar ar vrea să vadă și niște polițiști care dirijează traficul măcar în zonele aglomerate.

„Nu înțeleg de ce nu se echipează poliția de patrulare pentru a fi mult mai simplu și mai ușor de a circula pentru conducători”.

„Am stat foarte mult în ambuteiaje, tot orașul e încărcat. Sunt sărbătorile. Cred că vreo două ore am stat în ambuteiaje”.

„Ambuteiajul e o situație neplăcută, asta e o situație de orice sărbătoare”.

„Iată nu parchează automobilul, nu vedeți cum au pus bradul acesta și banda dreaptă tot e ocupată”.

„Cine e prost, stă în ambuteiaj. Cine are posibilitate să iasă din el, acela se descurcă. Nimic nu vom face – toată Moldova și Chișinăul au zile de sărbătoare și trebuie să ne împăcăm cu asta”.

Echipa TV8 care s-a aflat pe străzi preț de câteva ore pentru a realiza acest reportaj nu a întâlnit nici un polițist de patrulare care să fluidizeze traficul rutier. Nici responsabilii de relațiile cu presa de la Poliția de Patrulare nu au fost de găsit pentru a discuta cu jurnaliștii TV8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram