Evenimente creative pentru cei curioși. #diez vă recomandă pentru miercuri, 27 decembrie, să vă distrați

evenimente37
Foto: Matthew Henry

Crăciunul a trecut, Revelionul urmează, iar vacanța continuă. În ultimele zile din acest decembrie frumos, echipa #diez vă recomandă cele mai interesante evenimente. Acum nu mai aveți niciun motiv să stați toată ziua în casă.

# CICLO MOȘUL sau Moș Crăciun pe Bicicletă

ciclo mosul

Clubul Cicliștilor Amatori din Republica Moldova, începând cu data de 07.12.2017, lansează campania de colectare a hainelor, produselor alimentare și jucăriilor pentru copii și familii defavorizate. Unde? Piața Marii Adunări Naționale. Află mai multe detalii AICI.

# Gala Studenților Originari din Republica Moldova 2017

gala

Gala Studenților Originari din Republica Moldova te invită la cea de-a V-a editie, o ediție inedită, o ediție aniversară. La fel că și în anii precedenți evenimentul își propune promovarea excelenței si interactiunii intre tineri talentati – însă într-un mod mai special. Mai multe detalii AICI.

# Matineu + Pomul lui Goriţă

matineu

Dacă sunteți părinți de pici, atunci sunteți așteptați miercuri, 27 decembrie 2017, ora 10:00, la matineul de Anul Nou şi spectacolul „POMUL LUI GORIŢĂ”. Mai multe detalii puteți găsi AICI.

# Târg de caritate

caritate

În ajun de sărbatori etse bine să le oferim o mână de ajutor celor nevoiași. Astfel, sunteți așteptați la târgul de caritate. La târg fiecare invitată va veni cu haine, încălțăminte și accesorii din garberoba personală, iar suma colectata va fi donată pentru tratamentul micuței Amelia. Mai multe detalii AICI.

# LADY GO – Lansare De Proiect

Dacă sunteți șoferiță, atunci sunteți invitate, miercuri, 27 decembrie, la lansarea de proiect LadyGo.
Un proiect ABSOLUT NOU pe piața asigurărilor din Moldova. La încheierea contractului Casco pentru automobilul D-stra deveniti, automat, deținătoarea cardului LadyGo. Acest card vă oferă posibilitatea să beneficiați de un șir de privilegii și cadouri din partea partenerilor proiectului LadyGo. Mai multe detalii AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente