Horoscop anual 2018. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Love horoscope symbols. Astrological signs of the zodiac. Vector

Ca să știi cum vor fi următoarele 12 luni în plan personal, dar și în carieră, astrele îți dezvăluie previziunile pentru anul 2018 și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop anual 2018 Berbec

Se anunță un an foarte bun pentru această zodie și vei descoperi în horoscopul anual 2018 Berbec că astrele îți vor aduce pace, dragoste, oportunități, dar și bani. Însă va trebui să lupți pentru fiecare dintre ele. Vei avea multe dificultăți de depășit, însă vei învață multe lecțîi care îți vor fi de ajutor și în viitor. Este momentul în care trebuie să iei unele decizii care îți vor influență viață, mulți ani de acum înainte.

Horoscop anual 2018 Taur

Anul 2018 va fi unul plăcut pentru nativii Taur. Vei avea parte de o mulțime de momente de relaxare și te vei simți mai bine atât din punct de vedere psihic, cât și fizic. Vor există perioade în care va trebui să cântăreșți foarte bine deciziile pe care le iei, însă intuiția te va ajută. Ai grijă la relațiile cu cei apropiați, nu renunta la prietenii apropiați.

Horoscop anual 2018 Gemeni

Anul 2018 va fi unul plin de evenimente pentru Gemeni. Vei avea foarte multă energie și acest an ți-ar putea aduce o schimbare radicală, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Vei avea parte de noi oportunități, de care este bine să profiți. Din punct de vedere profesional lucrurile s-ar putea să nu fie întocmai așa cum îți doreșți, însă dacă vei stă departe de promisiunile false și te vei concentra asupra responsabilitățile tale, nu vei întâmpina mari provocări.

Horoscop anual 2018 Rac

Anul 2018 va aduce pentru Răci mai mult optimism. Nativii Rac vor avea mai mult noroc, iar încrederea în sine se va îmbunătăți. Va există multă armonie de-a lungul anului, iar poziția planetelor Saturn și Jupiter poate aduce numeroase oportunități.

Horoscop anual 2018 Leu

Anul 2018 aduce schimbări în plan material pentru nativii Leu. Planetele Jupiter și Saturn te vor ajută să treci peste acest an, care va avea și perioade mai dificile. Vei trece prin schimbări radicale atât în viață personală, cât și în cea profesională. Vei putea face anul acesta mai multe lucruri pe care ți le-ai dorit dintotdeauna.

Horoscop anual 2018 Fecioara

Fecioarele vor avea parte de un an agitat și plin de haos, pentru că în viețile lor se vor petrece multe schimbări, unele plăcute, altele neplăcute. Că să treci cât mai bine peste perioadele aglomerate, care nu vor fi puține la număr, trebuie să rămâi concentrată pe țelurile tale și să nu renunți, chiar dacă devine din ce în ce mai greu. Saturn va tranzita semnul tău zodiacal pe tot parcursul anului, așadar această planetă este „de vină” pentru nenorocul pe care îl vei avea.

Horoscop anual 2018 Balanță

În 2018, Balanțele se vor focusa pe propria persoană, mai mult decât în alte perioade – își vor da seama că ele sunt singurele care își pot satisface nevoile exact așa cum își doresc. Relațiile cu ceilalți vor capătă o nouă dimensiune în anul care vine.

Horoscop anual 2018 Scorpion

Anul 2018 se anunță a fi pentru Scorpioni un an plin de calm și liniște. Vei avea parte de multe zile însorite, pline de zâmbete și bunadispozitie. Vei avea o stare de liniște interioară și de libertate. Câteva evenimente neașteptate se previzionează pentru ține în anul următor.

Horoscop anual 2018 Săgetător

Anul 2018 îi va găși pe Sagetatori cu un nou nivel de energie pe care nu l-au mai avut de mult. Tot ceea ce i-a deranjat, frustrări și probleme, în anii trecuți, va dispărea că prin minune. Pozițiile planetelor îi sunt favorabile Săgetătorului anul care vine.

Horoscop anual 2018 Capricorn

Fie că îți vine să crezi sau nu, mai este puțîn și se încheie anul 2017! Știm, nici noi nu ne putem închipui când a trecut timpul, dar tot ce putem face acum este să ne pregătim pentru anul care urmează.

Dacă ești născută în zodia Capricorn, află că 2018 va fi perioada în care vei face schimbări pe mai multe planuri și vei avea parte de multe motive de bucurie!

Horoscop anual 2018 Vărsător

Viață nativilor Vărsător va trece prin numeroase schimbări în 2018 și din acest motiv se recomandă multă atenție și o analizare în profunzime a tuturor deciziilor importante. Poate va fi nevoie să faci unele compromisuri, însă astrele îți sunt favorabile și vor atrage de partea ta norocul și faima. 2018 este un bun moment pentru a stabili relații cât mai bune cu cei din jur și în special cu autoritățile.

O mai mare atenție trebuie să o acorzi domeniului amoros, în special dacă ești implicată într-o relație aflată la început. Vei fi pusă în situații care te vor face să înțelegi mai bine propria persoană, propriile sentimente și lucrurile care îți pot influență viață pentru o perioada lungă de acum înainte.

Horoscop anual 2018 Pești

2018 înseamnă un an important pentru nativii Pești. Toate dorințele și ambițiile nativilor Pești se vor concretiza. Planetele te vor ajută să faci unele schimbări radicale în ceea ce privește stilul de viață, carieră și viață amoroasă. Învață cum să îți controlezi energia astfel încât toate eforturile tale să fie încununate de succes. Nu îți lasă sentimentele să îți dicteze drumul în viață, pariază mai mult pe creativitate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente